preloader logo

ENGELLİLER HAFTASI’NDA PAYAS ENGELLİLER DERNEĞİ ZİYARET EDİLDİ .

ENGELLİLER HAFTASI’NDA PAYAS ENGELLİLER DERNEĞİ  ZİYARET EDİLDİ .

10-16 Mayıs Engelli Haftası engellilere yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanırken Ahsen Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Öksüz , Payas İlçe Belediye Meclis Üyesi Kemal Duman ve yönetimle  beraber Engelliler Haftası dolayısıyla Payas’da bulunan “Payas Engelliler Derneği” ‘ni ziyaret etti. Ziyarette Öksüz “ Engelsiz Bir Payas  İçin” sloganıyla ilçemizde hareket edilmesi  için yetkililere çağrıda bulundu. 


Dernek başkanları ve üyeleriyle fikir alışverişinde bulunup Engelliler Haftasını kutladı.


Ersin Karakuş ise yaptığı ziyaretlerden ötürü Ramazan Öksüz’e   ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “ Payas İlçemizde biz engelliler  hizmetlerde unutulmayalım. Araçlarımızı kaldırımlara çekmeyelim. Bina yapımlarında , hastanelerde ve market vb yerlerde engelli araç rampalarını unutmayalım. Yetkililerimiz sesimizi duysun” ifadelerinde bulundu. 

Kullanıcı deneyimini arttırmak ve web sitemizin trafiğini analiz edebilmek için bazı çerezler kullanıyoruz. Bu nedenle web sitemizin kullanım verilerinizi analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz. Çerez kullanım detaylarımız için "Gizlilik Sözleşmesi" sayfamızı ziyaret ediniz.